2012. december 28., péntek

Szilveszteri programok Zala megyében

Zalaegerszegen hagyományteremtő szándékkal városi szilveszterre invitálják december  31-én a Dísz térre látogatókat, ahol szilveszteri program és fesztiválhangulat várja őket. A rendezvény  19.30-kor kezdődik Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar rock and roll partijával, majd 20.30-tól a Varnyú Country zenekar következik, 22.30-tól pedig Odett koncertjét hallhatja a közönség. Éjféltől, a Himnusz után Dj Galamb Lemezlovas és kedvenc teherautója, a Leopárd Barkas szolgál házibulival. A rendezvény ingyenes, forralt borban s egyéb koccintani valóban sem lesz hiány az  első városi szilveszteren. Másnap,  január 1-jén az immár hagyományos tűzijátékkal folytatódik a program. Délután 5 órától peregnek a kivetítőn Zalaegerszeg elmúlt évét bemutató fotók, játszik az Intermezzo Latin Club zenekar.  Hét óra előtt kezdődik az egyházak  köszöntője, amit a polgármester beszéde, majd   tűzijáték követ. A zalaegerszegi fedett uszodában  a Különös szilveszter  című program búcsúztatja az óévet.  Hagyományteremtő céllal, a jótékonyság jegyében telik  a nap, a cél a szívbetegek támogatása, pontosabban   egy 24 órás EKG készülék beszerzése a Zala Megyei Kórház kardiológiai osztálya számára.   December 31-én minden vendég  számára 10 Ft lesz a belépő, ezen felül egy urnában is elhelyezhetik felajánlásaikat a nemes célt támogatni kívánók. A programban szauna varázs, játékos vízi vetélkedők,  aquajogging és zumba is szerepel.  

Letenyén december 31-én éjfélkor a  polgármester és a képviselőtestület tagjai a főtéren pezsgős koccintásra várják a város lakóit.

Zalakaroson az élményfürdőben rendeznek óévbúcsoztató bulit. A fürdőzés mellett, élőben zenél majd a Zéro Zenekar, az est sztárvendége pedig az Irigy Hónaljmirigy lesz. Keszthelyen a város turisztikai egyesülete ismét megrendezi hagyományos  óévbúcsúztató  programját a sétálóutcában. Hétfőn 20 órakor zenés-táncos est várja az érdeklődőket, majd a himnusz után polgármesteri köszöntő, tűzijáték és utcabál következik. 

Hévízen a Nagyparkolóban ugyancsak hétfőn rendezik a városi szilvesztert, a 20 órakor kezdődő  zenés program keretében retro diszkó show várja a vendégeket. A tűzijáték után a polgármester mond beszédet. 

Zalaszentgróton az újév első napján, 18 órakor a Szent István téren mond köszöntőt a polgármester, majd tűzijáték következik.

www.zalaihirlap.hu

Holnap!


Szombathelyi koncert, buli ajánló az év hátralevő napjaira

ITT