2012. szeptember 21., péntek

Útban az NB3 felé

Veszprém - ZTE FC 1-0 (1-0)

NB II Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés.

Veszprém, 200 néző. Jv.: Németh. Gólszerző: Homma (7. p.)

ZTE: Vlaszák - Simonfalvi, Budovinszky, Kovács G., Hajdú - Szalai, Nánási (Kocsárdi 46. p.), Máté (Babati 46. p.), Grbics, Frizoni - Krajczár. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

Ragaszkodott a hagyományokhoz a ZTE, ismét álmosan kezdte a találkozót. Nem csoda, hogy a hazaiak már pár perc után vezettek. Utána hosszú ideig unalmas mezőnyjáték folyt a pályán, majd Máté hagyott ki egyenlítési lehetőséget A hazaiak előtt több lehetőség is adódott, szerencsére ezek kimaradtak. A végén Hajdú lőtt egy szabadrúgást a sorfalba, de elmondható, hogy az első 45 perc során a ZTE halvány támadójátékot produkált.
Szünet után nagy mezőnyfölényben játszott a ZTE, de kevés lehetőségét elhibázta. A fölény nem párosult góllal. Az elmúlt fordulók megmutatták, a jelenlegi keret alkalmatlan a célkitűzés megvalósítására. Az azonnali visszajutást el kell felejteni, de az NB II-ben való bennmaradás is nagy feladat lesz a jelenlegi ZTE számára. A változtatás elodázhatatlanná vált.

Vélemények:
Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: - Átaludtuk a mérkőzés elejét, ami megbosszulta magát, gólt kaptunk.. A második félidőben nagy mezőny fölényben játszottunk, helyzeteink voltak, gólokkal kellet volna nyerni, helyette ismét kikaptunk.

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Sajnos, a mérkőzés elején gyorsan gólt kapunk, ezután a Veszprém beásta magát saját 16-osára., és teljes erővel védekeztek. Ennek ellenére voltak helyzeteink, de a góllövéssel változatlanul hadilábon állunk.

www.zalasport.hu

Hétvégi programok Zala és Vas megyében

Zala

Vas