2012. április 29., vasárnap

Beszámolók és képek a szombathelyi Quimby koncertről

ITT

és

ITT

Győzelem csaknem egy év után


Lombard Pápa Termál - ZTE FC 0-1 (0-1)


NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés.

Pápa, Perutz Stadion, 1000 néző.

Játékvezető: Veizer Roland (Kelemen A., Horváth R.).

Gólszerző: Pavicsevics.
Sárga lap: Rodenbücher, Arszics ill. Brkics, Pavicsevics, Nagy.

Pápa: Szűcs - Nagy S., Tóth G., Rodenbücher, Farkas A. (Szilágyi 59.) - Gyömbér, Lovrencsics, Quintero (Inutile 39.), Németh M. - Horváth L. (Arszics 66.), Seye. Vezetőedző: Bene Ferenc.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Bogunovics, Hidvégi, Pál A. (Nicorec 53.) - Szakály D., (Hervás 78.), Máté P., Ganugrava, Balázs Zs. – Brkics, Pavicsevics (Vittman 68.). Vezetőedző: Prukner László.

A sport az már csak ilyen. Akkor nyerünk, amikor nekünk már legfeljebb szépségtapaszt jelent, ellenfelünknek meg egy nagy pofont.
A mérkőzés egyébként nagyon távol volt attól, hogy sokáig jólesőn emlékezzünk vissza rá, a játék irama és színvonala meglehetősen sok kívánni valót hagyott maga után.
A lényeg: nincs már az európai bajnokságok élvonalában olyan csapat, amelyik ne nyert volna mérkőzést. Remélhetőleg, a nemzetközi sajtó nem feledkezik meg ezt megemlíteni. Azért is hajrá ZTE!
Vélemények:
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: - Sok helyzetet dolgozott ki a Pápa, de végre volt egy kis szerencsénk is. Megérdemelten szereztük meg első győzelmünket.
Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: - Gyorsan megszereztük a vezetést, és ettől kezdve szervezetten játszottunk. Sikerünkhöz kellett az is, hogy a hazaiak a nagy tét miatt begörcsöltek, de ez nem kisebbíti sikerünket. Az igazsághoz tartozik, hogy ezúttal a Fortuna is velünk volt. Kár, hogy ilyen későn született meg első győzelmünk.
Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: - Jó lélektani pillanatban szereztük meg a vezetést. A hazai csapat ettől még görcsösebbé vált. Utána végig koncentráltan játszottunk. Igaz sikerünkhöz kellett szerencse is.

www.zalasport.hu