2012. március 4., vasárnap

A ZTE KK közleménye

A pécsi kudarc és az utóbbi időben mutatott gyenge teljesítmény mellett nem megy el szó és tettek nélkül a Zalakerámia ZTE KK vezetősége. Kern Lajos ügyvezető hivatalos tájékoztatót adott ki csapatunk jövőjével kapcsolatosan. Az alábbiakban olvasható a nyilatkozat.


"A március 3-ai, PVSK elleni súlyos vereség, csakúgy, mint a Nyíregyháza elleni hazai mérkőzésen tapasztalt teljesítmény méltatlan volt a ZTE KK múltjához és jelenéhez egyaránt. Ezt a játékot semmi nem indokolja, és semmivel nem magyarázható, hiszen a játékoskeret hosszas próbálkozás után végre megerősítésre és véglegesítésre került. Klubunknak jelentős anyagi elmaradása nincs, ennek fényében még inkább értékelhetetlen az elmúlt hetek teljesítménye.
A kialakult helyzetre tekintettel a vezetőség a március 5-ei, hétfői napra felmentést ad a munka alól mind az edzők, mind a játékosok részére. Ezen idő alatt a klubvezetés az érintettek bevonásával meghozza a megfelelő döntést, amit a kedd délelőtti edzés előtt ismertetünk mind a játékosokkal, mind a médiával és a szurkolókkal.
A klub vezetése és a mögötte álló tulajdonosi kör továbbra is biztos a csapat jövőjében és az élvonalban maradásában, ennek érdekében fogjuk a legmegfelelőbb döntést hozni."

www.ztekosar.hu