2012. február 16., csütörtök

Megmenekül a ZTE FC?

A klub elnöke délután közölte a csapattal, hogy a hetek óta zajló tárgyalások egy hazai pénzügyi befektető csoporttal sikerrel jártak és úgy néz ki, hogy megoldódhat a klub eddigi nehéz financiális helyzete. A szerződés pontos szövegezését a felek a hétvégén teszik meg, ennek aláírása után már a jövő héten elkezdődhet az eddigi tartozások rendezése. A hír bejelentésével biztossá vált, hogy csapatunk be tudja fejezni a bajnokságot!

Ami a játékos mozgást illeti: a győri Ganugrava és Nicorec megérkezett Zalaegerszegre, velük kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések.

Több játékosunk eladását illetően pedig még nem zárultak le a tárgyalások. A téli átigazolás február 21-én éjfélig tart. Bízunk abban, hogy a klub fellélegezhet és a nehéz hónapok után viszonylag nyugodtan tud a bajnokságra koncentrálni.

A tavaszi mérkőzéseink mindegyike (talán a Pécs kivételével) rangadónak minősülnek, ezért kérünk mindenkit, hogy szurkolásával támogassa csapatunkat, minél nagyobb számban látogassanak ki a mérkőzéseinkre. Szükségünk van minden zalai szimpatizánsra!

www.ztefc.hu