2011. szeptember 29., csütörtök

Programok a hétvégére Zala megyében

Rockkoncertek 
Zalaegerszegen, a Club Grabowskyban pénteken 21 órától az ír kocsmazenét játszó Paddy And The Rats ad koncertet. Szombaton a Grabowsky Caféban 21-től a Bibop Café a vendég.
Keszthelyen, az 512-es Clubban szombaton 21-től szintén a Paddy And The Rats lép fel.

A zene világnapján
A Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar koncertet ad szombaton 18 órakor a megyeszékhelyi Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben. Az együttes Mozart, Haydn, Vivaldi és Schubert műveivel emlékezik meg a zene világnapjáról. A hangversenyt Balaicz Zoltán alpolgármester meg. Pénteken 17 óra 30 perctől a nagykanizsai zeneiskola növendékei adnak koncertet az intézmény hangversenytermében a zene világnapja alkalmából.

Szüret
Vasárnap 10 órától várják az érdeklődőket a zalaegerszegi Falumúzeumba a Szüreti vigasságok című programra. A hagyományőrző csoportok 14 órától lépnek színpadra, de egész nap élményt kínálnak a kézműves programok, kóstolhatjuk a zamatos zalai borokat, s az ősz egyéb gasztronómiai ajándékait
Kisbucsán szombaton 14 órakor a tornateremtől indul a szüreti menet, 16.30-tól pedig színes műsor gondoskodik a jó hangulatról.
Rédicsen vasárnap 14 órakor kezdődik a szüreti felvonulás, a kiindulópont a közösségi ház lesz. A felvonulást követően közös koccintásra és bográcsgulyásra várják a résztvevőket, majd a Ritmus Duó zenéje szórakoztatja az érdeklődőket.

www.zalaihirlap.hu